ThoughtLabs Belgium
ThoughtLabs Belgium

ThoughtLabs ontwikkelt producten die door gebruikers worden gewaardeerd.

Door de consistentie van onze topcodering zetten wij uw ideeën om in producten.

ThoughtLabs creëert efficiënte mobiele app’s die worden gebouwd met uitzonderlijke

Unieke applicaties die zorgen voor concurrentievoordeel, efficiëntie en eersteklasprestaties.

Lees meer
ThoughtLabs Belgium
ThoughtLabs Belgium

ThoughtLabs ontwikkelt gebruiksvriendelijke websites die effectief functioneren.

Lees meer
ThoughtLabs Belgium
ThoughtLabs Belgium
ThoughtLabs Belgium
ThoughtLabs Belgium

ThoughtLabs Brengt uw Creativiteit tot Leven

We combineren ontwerpen met onze verbeeldingskracht om ervoor te zorgen dat websites en smartphone-applicaties creatief indrukwekkend en gebruiksvriendelijk zijn.

Design is een verbeeldend idee.

Naast het helpen boosten van uw kerncijfers en het verhogen van de betrokkenheid van uw gebruikers, bieden we ook deskundige en gebruiksvriendelijke UI/UX oplossingen.

  • Wireframing
  • Prototyping
  • User Testing
ThoughtLabs Belgium

ThoughtLabs stelt u in staat om uw werk aan de wereld te laten zien

We zorgen ervoor dat u met de gepaste keyword research en concurrentieanalyse gewaarborgde leads binnenhaalt tegen een degelijk rendement.

Lees meer
ThoughtLabs Belgium
ThoughtLabs Belgium

ThoughtLabs brengt talentvolle werkkrachten en organisaties in contact om zich samen te ontplooien

ThoughtLabs brengt u op een innovatieve en authentieke manier in contact met uw toekomstige talentvolle medewerkers. We bieden onze deskundigheid aan voor de beste prijs–kwaliteitverhouding op de markt, met gepersonaliseerde en resultaatgerichte ondersteuning!

Lees meer
ThoughtLabs Belgium

Wat doen we?

Consulting

Thoughtlabs verleent professioneel en betrouwbaar bedrijfsadvies, alsook AI-ondersteunend productontwikkeling die de verkoop en omzet doen stijgen. We gebruiken de nieuwste algoritmen en tools zodat klanten hun merknaam kunnen versterken.

Lees meer
Web Development

We bieden uitgebreide webontwikkeling-, branding- en digitale marketingdiensten aan diverse bedrijven om hun online zichtbaarheid te vergroten. Onze diensten zijn strategisch opgebouwd op basis van de behoeften van elk bedrijf en stelt hen in staat om te communiceren met een groot publiek.

Lees meer
Creatie van Mobiele App’s

ThoughtLabs levert op maat gemaakte ontwikkelingsdiensten met moderne functies aan verscheidene merken en organisaties. We beschikken over voldoende kennis om te voldoen aan verschillende app-ontwikkelingstechnieken naar gelang de specifieke bedrijfsactiviteiten.

Lees meer
UI/UX Design

We leveren kwaliteitsvolle optimalisatie diensten aan bekende bedrijven in België. Om van uw bedrijf een succes te maken streeft ThoughtLabs ernaar te voldoen aan al de behoeften van de interface en gebruikerservaring van uw website.

Lees meer
NFT

We are providing high-end UI/UX enhancement services to renowned companies in Belgium. In order to help your business succeed, Thoughlabs excels at meeting all of your website's interface and user experience needs.

Lees meer

Waarom zou u voor ons kiezen?

We beschikken over uitstekend opgeleide ingenieurs met voortreffelijke technologische vaardigheden en ervaring in het toepassen van de huidige software specificaties, tools, platformen, applicaties en innovaties. We investeren voortdurend in het volgen van opleidingen zodat we onze klanten kunnen voorzien van de nieuwste technologieën.

Ervaren gedreven teams

We nemen enkel uitstekend opgeleide ingenieurs met uitzonderlijke technische kennis en ervaring in dienst. We bieden onze techniekers voortdurend bijscholingsmogelijkheden zodat ze op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën.

Streven naar kwaliteit

We hechten steeds veel belang aan de kwaliteit van onze leveringen. We gaan voor niets minder dan topresultaten.

ThoughtLabs Belgium
Flexibel, vlot en voordelig

Het feit dat we een relatief kleine onderneming zijn, stelt ons in staat om proactief, flexibel en erg vlot te werken. Wanneer uw behoeften veranderen, passen we ons aan op een snelle, efficiënte en voordelige manier die grotere bedrijven niet kunnen evenaren.

Tevredenheid Gegarandeerd

We willen dat u volledig overtuigd bent van onze diensten. Daarom doen we alles wat nodig is om u tevreden te maken. Zonder last en zonder gedoe.

Enkele cijfers

ThoughtLabs Belgium
+

Tevreden Klanten

ThoughtLabs Belgium

Technische Medewerkers

ThoughtLabs Belgium

Projecten

ThoughtLabs Belgium

Jaren bestaan

ThoughtLabs Belgium

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zullen we samen iets moois creëren? Vul het korte formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

We will contact you soon. Thank you!

Door uw gegevens in te dienen, verklaart u dat u kennis hebt genomen van onze privacyverklaring en dat u ermee instemt dat we uw gegevens verwerken in overeenstemming met onze privacyverklaring.

Onze Werkwijze

We zeggen niet alleen wat we zeggen, maar we doen het ook. Om er zeker van te zijn dat we doen wat we beloven, blijft ThoughtLabs transparant gedurende het hele proces. Aan het begin van onze samenwerking worden duidelijke documenten verschaft waarin beide partijen akkoord gaan met dezelfde voorwaarden en afspraken. We werken nauw met u samen zodat we flexibele oplossingen voor de uitvoering van uw project kunnen bieden. Enkele van deze houden in:

VASTE PRIJS

Na het bespreken van het project van de klant, sturen we een projectvoorstel dat door beide partijen moet worden ondertekend. De prijs die aan het project vasthangt, is de prijs die u betaalt. Deze methode is RISICOVRIJ en u kan er met een gerust hart op vertrouwen dat we het project binnen de afgesproken termijn en het voorziene budget realiseren.

BASISTARIEF PER UUR

Onze prijsformule ‘basistarief’ is gebaseerd op het aantal uren die nodig zijn om uw project uit te voeren. Deze formule is nuttig wanneer de klant geen kennis heeft over de precieze omvang van het werk. Ons uurtarief wordt berekend op basis van het soort werk, het minimum aantal uren die nodig zijn en de dringendheid van het project./p>

NEEM EEN PROGRAMMEUR IN DIENST

We bevelen dit aan bedrijven die FULL-TIME developers in dienst willen nemen. We kunnen een aantal medewerkers inzetten om uitsluitend aan uw projecten te werken. Dit is een voordelige manier van werken, doordat u een vast tarief betaalt. U hoeft zich geen zorgen te maken over het investeren in opleidingen, middelen en webdevelopment: we nemen uw werk uit handen.

Openstaande vacatures

Mail uw CV naar jobs@thoughtlabs.be
Full Time / Freelancer Brussels
Full Time / Freelancer Brussels
Full Time / Freelancer Brussels
Full Time / Freelancer Brussels

Stuur ons een bericht

Your message has been sent. Thank you!

Door uw gegevens in te dienen, verklaart u dat u onze privacyverklaring hebt gelezen en geeft u toestemming dat we uw gegevens verwerken in overeenstemming met ons privacybeleid.